2015. augusztus 30., vasárnap

Sophia S.Argent - Bemutatkozás

Sziasztok! Én vagyok a Demigod Critics megalkotója, de hűséges bétám, Elizabeth nélkül ez a blog még mindig sivár és üres lenne. Úgyhogy először is szeretném megköszönni neki az odaadó segítséget!
És most jöjjen egy kis gyorstalpaló rólam! :)
Kritikaíróként kezdem a pályafutásomat. Már régóta megfogott az írás, mindig örömmel írok fogalmazásokat, fanfictionokat, vagy néhanapján a versek is szóba jöhetnek. A blogírást nemrég kezdtem el, még két hónapja sincs annak, hogy elkezdtem blogot vezetni. Gyakran úgy gondoltam, hogy a blogírásnak nincs túl sok értelme, de a barátaim mindig tartották bennem a lelket, és felnyitották a szemem ezzel kapcsolatban.
Na mostmár a kritikaírás. Hogyan kaptam kedvet ahhoz, hogy belevágjak a véleménykifejtésbe? Nos, elsősorban (mint azt már említettem) nagyon szeretek írni. Másodszor meg szeretem hosszasan leírni a véleményemet, és ezzel próbálok segíteni mások blogjain. Remélem a jövőben ezt sikerül majd véghezvinnem, és nem fogok csalódást okozni.
Magamról röviden annyit, hogy mindenem az olvasás és az írás, és ha a Jégkorszak idején bezárnának egy könyvtárba, simán átolvasnám az egészet. Műfajonként a fantasy, krimi, horror  vonz jobban, ezekbe a könyvekbe és filmekbe tudom igazán beleélni magam. Ha esetleg még nem említettem volna,a kkor most hozzátenném ,hogy imádom az építészetet is.
A kritikákat próbálom minél hamarabb hozni ,remélem tudok majd pár jótanáccsal is szolgálni nektek!
Jelölésem S. Argent lesz, tehát ezen a néven intézzétek hozzám a kéréseiteket!
Blogjaimat ezen a két linken találjátok meg:
http://sophiasmithesafelverek.blogspot.ro/
http://skyscraper-blogdesign.blogspot.ro/
Megköszönöm, ha benéztek! További szép napot nektek, és rendeljetek bátran! :)

1 megjegyzés:

  1. Rá akartam keresni a félvéres blogodra, de azt csak meghívottak olvashatják? Ha igen, hogy lehet valaki meghívott? Ha zavarok, vagy nem tudom, akkor bocsánat. :)

    VálaszTörlés