2015. december 23., szerda

§ Ahol még megtalálhattok §

Sziasztok, rózsaszirmok! :)
Ezúttal nem egy kritikával érkeztem, hanem egy nemrég induló, Végítélet című blogomat szeretném bemutatni nektek, melybe Elizabeth közreműködésével vágtam bele. Ezidáig a prológus került fel, de ha netán kedvetek támad egy izgalmas, fantasy-krimi keverék történethez, nyugodtan nézzetek be! :)
A blog fülszövegét és előzetesét itt is megtekinthetitek. 

                                                                Végítélet 


 ,, A test és a lélek állandó hatást gyakorol egymásra." 
Mondják a nagy bölcsek, akik évezredek óta tanulmányozzák a kettő közötti összefüggést. Ezt az állítást még a pusztító, kegyetlen Bérlők sem tagadhatják le, akik más gazdatesteket uralva végeznek az emberiséggel. Céljuk, hogy az ártatlan polgárok gyengepontját felhasználva végezzenek azokkal, szem előtt tartva a lélek és a test kapcsolatát. Ráadásul az emberek halála felemelő erővel látja el az emberi álruhába bújt gonosztevőket. 
Jacelyn Frewer, a C.A.M.A. bűnügyi egyesület határozott egyénisége egy régi emlék kapcsán próbál a Bérlők nyomára bukkanni. Abraham, a gyors észjárású hacker, Kaillen, a beképzelt szívtipró, és Rowan, a visszahúzódó újonc segítségével fáradoznak a Bérlők kiismerésén. Konfliktusok sorozata nehezíti meg küldetésüket, és az is előfordulhat, hogy a győzelemhez véres útvonal vezet." 


És így a bejegyzés végén kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése