2015. december 28., hétfő

Csúszik az eredményhirdetés, avagy a hajunkat tépkedjük

Kedves bloggerek és bloggerinák! Mint tudjátok, tegnap éjfélkor lezártuk a versenyt, vagyis mostmár senki nem jelentkezhet.
A bejegyzésbe az volt írva, hogy az eredményhirdetés december 28-a és január 3-a között fog zajlani. Tanácskoztunk, megszámoltuk a jelentkezőket, és történetesen nem hittünk a szemünknek. Több, mint 40 nevezést kaptunk, hihetetlenek vagytok! Nemrégiben abban reménykedtünk, hogy legalább a 15 legyen meg, erre tessék. Mindenkinek nagyon köszönjük!
De akkor vissza a témára. Szerencsére minden kategória indulni fog, ugyanis kaptunk elég jelentkezőt mindegyikből. Merem állítani, hogy a legtöbben novellával, verssel és fotóval jelentkeztek, a legkevesebben pedig rajzzal. De hogy miért is az a címe a bejegyzésnek, hogy a hajunkat tépkedjük? Mert annyi mindent kell elolvasnunk és megnéznünk, hogy a pontos dátumokat egyszerűen kénytelenek vagyunk megváltoztatni az eredményhirdetéssel kapcsolatban. Rengeteg alkotást küldtetek nekünk, melyeknek száma biztosan megugrotta az 50-et. Így hát kénytelenek vagyunk kicsit változtatni a terveken, vagyis arrébb toljuk az eredményhirdetést jó pár nappal.

Tehát a választásunk arra esett, hogy január 18 és 24 között fog tartani az eredmények kihírdetése. Minden nap egy kategóriát hírdetünk ki, olyan sorrendben, ahogy a versenyes bejegyzésben találhatóak meg a kategóriák.

Mégegyszer nagyon hálásan köszönünk minden egyes elküldött művet és jelentkezést, szuperek vagytok!

 SOK SIKERT KÍVÁNUNK MINDENKINEK! ;)

-A DC lányai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése