2015. október 16., péntek

Sz. Szoni bemutatkozás, avagy ,,friss hús" a fedélzeten

Általam készített ékszerek tömkelege.
Sziasztok kedves erre bóklászók! :)
Mint tapasztalhattátok nemrég kritikaíró-felvétel volt itt a blogon, és hosszas tanakodás után a szerkesztők mellettem döntöttek, amit nagyon-nagyon köszönök. Ennek meglepő velejárójaként mostantól én is szerzőként tevékenykedek a Demigod Critics-en, vagyis heti x időben terhelem a szemeteket extrahosszú cikkeimmel és fogyasztom a 3G-teket. Hát nem örömteli? :D 
Mielőtt belevetnétek magatokat a véleménykérésbe, mesélek egy csöppet magamról, hogy kicsit élőbbnek tűnjek és ne olyan legyen, mintha egy fantom becsmérelné az írásaitokat teljesen arctalanul.
A blogberkekben (nem valószínű, hogy) ismertté vált nevem Sz. Szoni, szóval boldog lennék, ha valami ehhez hasonló megszólítást alkalmaznátok, de tulajdonképpen a Piripócsi banyával, vagy a Mániákus beszólogatóval sincs problémám, ha szerintetek illenek rám ezek a kifejezések.
Eddig 15 igen érdekes és mozgalmas évet töltöttem pesti fiatalként a Föld nevű bolygón. Az első és egyetlen blogom, a >>Szonidea<< (DIY, ajánlós, kritikás témákban) 2 éve indult, azóta osztom annak biztos bástyái mögül az észt és koptatom csillogóra az alakítgatásával a billentyűzetet. 
Saját kép. :)
Furcsa módon a ti blogjaitok elemzésén túl mással is foglalkozom, többek között az iskola nevű börtön állandó rabja vagyok, ezentúl óriási könyvrajongó, lelkes amatőr fotós és Beatles-fan. Körülbelül egy éve ,,profibb" szinten készítek természetes ékszereket, amiket nem sok sikerrel próbálok eladni az egyediségre vágyó embereknek. Biztatlak titeket, hogy látogassátok meg a blogom facebook oldalát, ha bővebb információra vágytok rólam. ;)

,,Near future" fotósorozatom, modell: Horvát Martina.
Írjatok bátran, ha szeretnétek kritikát rendelni, de figyelmeztetek mindenkit, hogy október 25-éig inaktív vagyok utazás miatt. De közben jöhetnek a kérések, mert mindent szívesen bevállalok. :)

Egy kis leírás, a véleménykérésről:
  • Kérhettek tőlem a Demigod Critics e-mail címén, vagy chatben.
  • Linkeljétek a blogot és adjátok meg, hogy milyen kategóriákban szeretnétek róla gondolatokat (design-kinézet, történet, helyesírás, stb.)
  • Minden esetben ÉPÍTŐ kritikát adok, vagyis ne sértődjetek meg, ha listázom a hibáitokat és tanácsot osztogatok. Aki nem bírja, ha kap hideget-meleget egyaránt, az inkább kétszer gondolja át a dolgot.
  • Nem mindig leszek kész rögtön és azonnal a véleményekkel. Alapvetően hosszú cikket írok, és végig kell olvasnom a fejezeteket (max. 20-at böngészek végig, ha nem tetszik a blog, ha bejön, többre is hajlandó vagyok) és megfogalmazni mindent, úgy, hogy az interneten kívüli életem zajlik. Szeretném minél hamarabb megcsinálni a rendeléseket, de kérlek legyetek türelemmel.
Köszönöm ha elolvastátok! :)
Ahol elérhettek: Szonidea (jelentkezhettek modellnek is, ha láttok ötletet a fotóimban), Szonidea fácsebúk, Szonidea email, Instantgramm.
Üdvözlettel a friss hús,
Szoni <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése