2016. január 19., kedd

Művészetek Hete 2. nap - Ecsetvonások ágaskodnak - Rajzok

Hellóka minden kedves harmatgyöngynek, aki idetévedt szerény kis blogunkra!
Nos, elérkezett hát a nap, amikor én is kihirdetek egy csodálatos kategóriát. Mint azt már észrevehettétek, bizonyos okok miatt sajnos változtatnunk kellett a kihirdetési sorrenden. Igen, mindannyian tudjuk, hogy ez azért már egy kicsit sok, de nyugodjon meg mindenki, ezen a héten több változás már nem lesz a versennyel kapcsolatban ;)

Szóval én ma elhoztam nektek az egyik  leggyönyörűbb művészeti ág eredményeit, viszont itt van egy bökkenő. Létrehoztunk egy szabályt (amit előttetek nem hoztunk nyilvánosságra - gonoszak vagyunk, sajnáljuk ) , amely szerint abban a kategóriában, amelyben 5 személynél kevesebben pályáznak, csak 1. helyezett kerül díjazásra. Legnagyobb bánatomra a rajz kategória csupán 3 jelöltet kapott, de ezek közül kiválasztottam és elhoztam az én véleményem szerint azt, amely a legjobban megérdemli a díjakat.

Először is lássuk ezt az emléklapocskát, melyet minden jelentkező ínye szerint ellophat, hogy ezzel is tudomásul adja a világnak, hogy ő igenis részt vett ezen a versenyen. Ezt a lapot természetesen bárhová kirakhatjátok, ez már a ti döntésetek.



Fontos megjegyezni, hogy a helyezés saját vélemény szerint került oda, ahol most van, tehát senki nem szólhatott bele a döntésembe. Azt még elmondanám, hogy mindhárom jelentkező rajzai hibátlanok, gyönyörűek és eszméletlenek voltak, így elég nehéz döntés előtt álltam.


I. Helyezés
Gratulálok Trombitásné Anikónak!

Alkotásai, melyekért a helyezést kapta: 





Személyes vélemény: Én személy szerint imádom a munkáidat. Csodálatos színvilágú, alaposan kidolgozott műalkotásokat tekinthetünk meg fentebb, melyeket talán még híres festők is elismernének. Hihetetlenül igényes rajzok, látszik, hogy rengeteget dolgoztál velük, remek a kivitelezés. Igazából nem is nagyon jutok szóhoz. Amikor megláttam, hogy egy ilyen nagy tehetség megmérettette magát a többiekkel szemben, a szavam is elállt. Nem hittem volna, hogy én egyszer megérdemlem azt, hogy bíráskodjak eme leírhatatlanul gyönyörű alkotások felett. Hölgyeim és uraim, most egy igazi tehetséges művészt ismerhettünk meg! Gratulálok! 

Nyeremény: interjú a nyertessel a Szonidea blogon + fejléc / kritika / trailer, és hirdetés az oldalsávban 3 hétig ( E-mailben értesítünk a helyezésedről, amelyben majd részletesebben tárgyalunk a nyereményekről)

Őszintén gratulálok minden kedves művésznek, aki megmérettette magát ebben a kategóriában! Utolsó szavaimat pedig a két másik jelentkezőnek szentelem: imádom a ti munkáitokat is, gönyörűen kidolgozott és csodálatos az összes. És bár sajnos nem tudok nektek is díjakat adni, remélem, hogy a blog következő versenyén újra találkozhatok veletek! 
Óriási gratula mindenkinek, hiszen a tehetség bennetek van!


2 megjegyzés:

  1. Úristen, ezek a festmények eszméletlenül gyönyörűek! :O Azta, elismerésem, igazán tehetséges a művésznő. Szívesen elnézegetném ezeket a képeket akár a falamon is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívünkből szóltál, kedves Luna! :)
      Elértük célunkat a verseny elindításával kapcsolatban, hiszen bíztunk benne, hogy igazi tehetségeket fedezhetünk fel, és lássunk csodát, temérdek művészt ismerhettünk meg a rendezvény által, többek között a rajz kategóriában is. :)
      Örülünk, hogy elnyerte tetszésedet a bejegyzés! :)

      Törlés