2016. január 22., péntek

Művészetek Hete 4. nap - Szerkesztők párviadala - Fejlécek

Halihó! Elérkezett hát a nap, amikor kihirdetem a fejléceket. :) Amint észrevehettétek, kisebb kellemetlenségünk adódott a tegnapi nappal kapcsolatban, ezért nem tudtuk betartani a pontos dátumot (tudjuk, nagyon szétszórtak vagyunk) . Ezért ebben a bejegyzésben is szeretném megemlíteni, hogy borzasztóan bánjuk a dolgot! De behoztuk a lemaradást, tehát a mai napon ez a 1. hirdetés, nemsokára pedig jön a 2.!

Akkor itt is a megszokott emléklap, amelyet a kedves résztvevők kedvük szerint kirakhatják a blogjukra vagy bárhová, ahova szívük kívánja:


Mint azt már tudhatjátok, ezek az eredmények is saját vélemény szerint születtel meg, senki nem kérdőjelezhette meg a döntésemet. Jöjjenek is a díjaottak!

I. Helyezés
 Gratulálok Nana Daeris-nek!


Munkái, melyekért a helyezést kapta:

Személyes vélemény: Bár a fejlécek nem sikerültek valami tartalmasra (pedig én elsősorban ezt szeretem) , valahogy mégis megragadtak a fejléceid. Az a letisztultság, az az egyszerűség, amellyel dolgozol, nagyon értékes. Engem speciel elvarázsoltak a fejléceid, főleg a második, ami azért is meglepő, mert én inkább a tartalmasabb munkákat kedvelem. De ezek valahogy olyan szinten lényegre törőek (még magam sem tudom, hogyan) , hogy teljes mértékben megérdemled a díjakat. Javaslom, hogy bátran tartsd meg ezt az alkotási módot, engem elvarázsolt!

Nyeremény: interjú a nyertessel a Szonidea blogon + fejléc / kritika / trailer, és hirdetés az oldalsávban 3 hétig ( E-mailben értesítünk a helyezésedről, amelyben majd részletesebben tárgyalunk a nyereményekről)



II. Helyezés
Gratulálok Vanessa J. Frye-nak!

Munkái, melyekért a helyezést kapta: 

Személyes vélemény: Gyönyörűek a munkáid! Letisztult alkotások, belevittél egy kis homályosságot, titokzatosságot, a képek mégis azok maradtak, amik. Külön pirospont, amiért olyan szépen megoldod az egybeolvasztást, hogy szinte nem is látszik, hogy a fejléceken különálló képek is szerepelnek, gratula!

Nyeremény: 2 hétig hirdetés az oldalsávban + kritika/ fejléc (E-mailben értesítünk a helyezésedről, amelyben majd részletesebben tárgyalunk a nyereményekről.)



III. Helyezés
Gratulálok Katherine White-nak!

Munkái, melyekért a helyezést kapta:




Személyes vélemény: Nagyon letisztultan dolgozol, belevágsz a lecsó közepébe. Nem azok a fajták a fejléceid, amelyeknek fölösleges dísz pókhálókra vagy ilyesmikre lenne szüksége, a munkáid éppen csak azt mondják el, amit kell. Ezt speciel én nagyon díjazom, akárcsak a többieknek, neked is gyönyörű fejléceid vannak, nekem nagyon tetszenek!

Nyeremény: 1 hétig hirdetés az oldalsávban + ajándék montázs (E-mailben értesítünk a helyezésedről, amelyben majd részletesebben tárgyalunk a nyereményekről.)


Különdíjazott
Gratulálok Zora Odinnak!


Munkái, melyekért a helyezést kapta:

Személyes vélemény: Akárcsak a fentebb szereplőknek, neked is nagyon letisztultak a fejléceid. Külön nagyon tetszik, hogy színezés nélkül, talán egy kis effekttel megspékeled az egyszerű munkákat. A betűtípusok nagyon érdekesek, ez feldobja a letisztult darabokat. Egyedi fejléckészítési stílus, mely a szívembe lopta magát!

Nyeremény: 1 hétig hirdetés az oldalsávban


Szívből gratulálok minden egyes jelentkezőnek, akik megmérettették magukat fejléc kategóriában! Köszönöm, hogy bíráskodhattam mindenki csodálatos munkája felett, elképesztő, hogy mennyi rejtett tehetséget ismerhettünk meg! Mégegyszer gratulálok mindenkinek! 
És ne feledjétek: a tehetség bennetek van!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!!!

    El sem tudom mondani milyen örömet szereztetek nekem!!! Nagyon szépen köszönöm a 3. helyezést!!

    További szép estét!

    XxKathrine W.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kathrine! Mérhetetlen boldogság számunkra, hogy örömet tudtunk szerezni neked e csekély kis dologgal. Mégegyszer itt is gratulálunk, és sok sikert a továbbiakban! ^^ :)

      Törlés